A műtét elvégzője
MUDr. Milan Gajdoš, MPH
Aki már több mint 5000 beavatkozást hajtott végre
 • a kezelés sikere 98%-os
 • a kezelés időtartama 4 héttől kezdődik
 • mellékhatások nélkül
 • lökéshullámok alkalmazása a pénisz teljes hosszán
 • műtét nélküli kezelés
 • az erektilis diszfunkció súlyos formáinak kezelése

Gyenge erekció kezelése lökéshullámmal

Klinikánkon az erekciós diszfunkció kezelése leggyakrabban lökéshullám segítségével történik. Ez a kezelési módszer alkalmas a legtöbb beteg számára, különösen azok számára, akiknek a gyenge merevedés oka a pénisz elégtelen véráramlása. A lökéshullámok fájdalommentesen kezelik a gyenge erekciót, amely 4 hétig tart. A páciensnek már egy hónap után erősebb lehet az erekciója.

A BEAVATKOZÁS LEÍRÁSA

Munkahelyünk komplex kezelést nyújt az erekció zavarainak (erektilis diszfunkció, pénisz-merevedési zavar) és a legsúlyosabb formáinak kezelésére.

Az impotencia komplex kezelésében elsősorban lineáris lökéshullámokat és orálisan beadott gyógyszereket alkalmazunk. A munkahelyi terápiánk része egy kezdeti konzultáció, amelynek során diagnosztizáljuk az erektilis diszfunkció okait és meghatározzuk a súlyosság mértékét.

A merevedési zavarok diagnosztizálása magában foglalja a tesztoszteronszint, a PSA / prosztata specifikus antigén / és a péniszerek vizsgálatát is. A komplex kivizsgálás után meghatározzuk az optimális egyéni kezelési módszert.

Az erektilis diszfunkció egyéni kezelése figyelembe veszi a merevedési rendellenesség okát, valamint az egyes férfiak eltérő szükségleteit és szexuális szokásait. Munkahelyünkön az erektilis diszfunkció komplex nem invazív / nem műtéti kezelési sikere 98%.

Az erektilis diszfunkció súlyos formáinak kezelése.

A cukorbetegeknél van a legsúlyosabb merevedési zavar. Nem csak az erek, hanem a idegrendszer károsodásával is összefügg a cukorbetegség esetén. 

A pácienseknél intraabdominális műtét, prosztata műtét, idegrendszeri megbetegedések vagy a gerinc és a medence sérülései után is súlyos merevedési zavarok tapasztalhatók. A pénisz legsúlyosabb merevedési rendellenességeit is kezelni tudjuk.

Intenzív kezelési protokoll áll rendelkezésre a súlyos merevedési zavarban szenvedő betegek számára. Súlyosabb formák esetén injektált gyógyszereket is használunk a hímvesszőbe.

Azok a páciensek, akik az erektilis diszfunkció legsúlyosabb stádiumában szenvednek, és akik nem reagálnak más kezelésekre, azoknak  pénisz protézist (merevedést) ültetünk be.

Az erekció kezelésének alapelvei lökéshullámmal.

A merevedési zavarok kezelésének legújabb módszere a lökéshullám-terápia egy speciális lineáris szondával (LSTC) Piezowave 2, a Richard WOLF – Elvation német csúcsgyártótól.

A lökéshullám rendkívül erős impulzus, amely rezgő hullám formájában terjed. Az akusztikus hullámok a bőr károsodása nélkül hatolnak be a testbe, és közülük több ezret alkalmazunk a terápiára.

A lineáris lökéshullám-kezelés fájdalommentes. A lineáris lökéshullám alkalmazása új erek képződését idézi elő, javítja a meglévő erek biofizikai tulajdonságait, és jelentősen javítja a pénisz vérellátását. Ennek köszönhetően ismét minőségi erekciót érhet el.

A legfrissebb ismeretek a pénisz merevedési zavarainak kezeléséről.

Az erekciót egy új generációs német készülék segítségével kezeljük lineáris szondával, amelynek köszönhetően a terápia a pénisz teljes hosszában működik.

Mi vagyunk az egyetlen munkahely Szlovákiában, amely az új Boston protokollt használja, amelyet az Amerikai Urológiai Egyesület kongresszusán 2017-ben, Bostonban tettek közzé és ajánlottak. Ez a legfőbb előny a régebbi módszerekkel szemben, amelyeknek csak a fele sikeres.

Az új technológiának és a legmodernebb protokollnak köszönhetően a kezelésünk az esetek 98%-ában is sikeres. Különböző, gyakran ázsiai eredetű eszközök vannak a piacon, amelyek nem ritkán csodálatos sikert ígérnek, de hatékonyságuk vitatható.

A kezelés folyamata

 • 4 ülést kell elvégezni az alapkezelésen vagy 8 ülést az intenzív kezelésen
 • minden ülés 15 percig tart
 • a kezelés fájdalommentes és nem invazív
 • nincs mellékhatása
 • érzéstelenítés/altatás nem szükséges

Nézze meg, hogyan működik a kezelés:

Mit tudunk ajánlani Önnek?

 • fájdalommentes kezelés
 • korszerű eszközök
 • erősebb merevedés egy hónap alatt
 • klinika Pozsonyban és Pöstyénben
 • tapasztalt orvosok, több mint 25 éves tapasztalattal

Iratkozzon fel a procedúrára

A műtét elvégzője
MUDr. Milan Gajdoš, MPH
Aki már több mint 5000 beavatkozást hajtott végre

A BEAVATKOZÁS ÁRA

Bazális gyógykezelés LSTC-ED
4 ülések / ára 1 ülés
800€
Intenzív gyógykezelés LSTC-ED
8 ülések
1200€
Egész évi Intenzív gyógykezelés
Intenzív gyógykezelés LSTC-ED és gyógyszerek
3600€

  Az űrlap kitöltését követően recepciónk felveszi Önnel a kapcsolatot.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  KÉRDÉSEK & VÁLASZOK

  Erektilis diszfunkció (merevedési zavar) skúsenosti / recenzie