INCONTILASE – A női vizeletvisszatartási zavarok (inkontinencia) lézeres kezelése

A BEAVATKOZÁS LEÍRÁSA

Központunk a vizeletvisszatartási zavarok (inkontinencia) lézeres kezelésének szlovákiai mintaklinikája.


A női vizeletvisszatartási zavarok lézeres kezelését ambuláns módon hajtjuk végre; az eljárás fájdalommentes, és alkalmas olyan hölgypáciensek részére is, akik különböző okok miatt nem képesek vagy nem hajlandóak műtéti beavatkozásnak alávetni magukat. A kezelés maximális hatékonyságát az enyhe és közepesen súlyos stressz inkontinenciával küzdő páciensek esetén képes kifejteni /94%/, kedvező hatásai a kevert inkontinecia /68%/, valamint a súlyos inkontinencia esetén is kimutathatóak. Az említett módszer előnyei a fájdalommentesség, a noninvazív jelleg /bemetszés, vérzés vagy varratok híján/, valamint az ambuláns végrehajtás kórházi ápolás szükségessége nélkül. Az eljárás 20-30 percig tart, és nem igényel érzéstelenítés. A kezelés 4-6 hetes intervallumokban 2-3 kezelési kör során valósul meg. A fő hatás a hüvely nyálkahártyájának fototermikus szűkítése, valamint a kollagéntermelés serkentése a húgycsövet tartó elülső falban, mely által biztosított a húgycső tartásának megerősítése és az inkontinencia kiküszöbölése. A kezelés maximális mértékben biztonságos és fokozottan hatásos. A kezelés további előnye a hüvely rejuvenizációja /fiatalítása/, a hüvely fokozott síkossága szexuális kapcsolat létesítése során, valamint a helyi (lokális) immunitás mértékének növelése, mely csökkenti a hüvelyi fertőzések kialakulásának előfordulását.

A kezelés alapelveit megtekintheti az alábbi hivatkozáson:

Központunkban a beavatkozásokat tapasztalt, hosszú éves diagnosztikai és műtéti tapasztalattal rendelkező urológus szakorvosok végzik, akik jártasak az inkontinencia orvostudományi ágában, valamint képesek megbirkózni az inkontinencia szövődményeivel és annak valamennyi formájával. Portfóliónk több, mint 2000 sikeres vizeletvisszatartási zavarral küzdő nő sikeres műtéti kezelését tartalmazza. A lézergyógyászat területén a húgyutak, valamint a nemi szervek műtéti beavatkozás általi kezelésére összpontosítunk.

A betegek tapasztalatai itt találhatók:

Súlyos vizeletinkontinencia-formák esetén a műtéti megoldás a legmegfelelőbb. Itt nézhet egy videót a húgyúti inkontinencia műtétről:

 

Aris® Transobturator Sling Surgical Video

 

KÉRDÉSEK & VÁLASZOK